ELEKTRISCHE RADIATOR

Een elektrische radiator stond vroeger bekend om de hoge verwarmingskosten. U verbruikt er geen gas meer mee, maar de elektriciteitsrekening vliegt omhoog, althans zo gingen de geruchten. Bij zo’n radiator sprak men echter enkel over ouderwetse straalkacheltjes van zo’n 3000w. Het allerbeste alternatief voor goedkoop verwarmen is de elektrische radiator met HF- infraroodstraling van Maxxinno i.c.m. met een speciaal ontwikkelde thermostaat voor stralingswarmte. U kan hiermee milieuvriendelijk uw woning verwarmen zonder emissie uitstoot en tegelijkertijd flink besparen op stookkosten.

Duizenden klanten van Maxxinno Besparen op stookkosten met Maxxinno tot wel meer dan 40% per jaar op hun uw energierekening door te kiezen voor Maxxinno infraroodpanelen. Dit maakt elektrisch verwarmen het meest interessante alternatief voor verwarmen op gas en overige elektrische verwarmingen. De gevoelstemperatuur met dit HF-infrarood is zelfs een stuk aangenamer en gezonder vergeleken met traditionele en sterk verouderde convectie warmte.

Hoe werkt een elektrische radiator met HF- infraroodstraling van Maxxinno?

Een elektrische radiator bestaat uit een paneel die u eenvoudig kan aansluiten op 220 volt. In opdracht van de speciale thermostaat zend het infrarood paneel van Maxxinno, uniek in haar soort. een HF-infraroodstraling uit tot op een afstand tot ong. maximaal 4 meter. De infraroodstraling verwarmt op accumulerend wijze alles wat zich in de wijde omgeving van het paneel bevind. Een CV radiator verwarmt enkel de lucht in de omgeving van de radiator waarna deze warmte nagenoeg direct naar het plafond stijgt. Dit geeft veel verlies aan zowel comfort als aan stookkosten. Doordat de stralingswarmte van Maxxinno nagenoeg direct een veel groter bereik heeft door de gehele ruimte wordt, kunt u met veel minder vermogen en verbruik uw woning sneller en altijd comfortabel verwarmen.

Een ander bijkomend voordeel is ook dat u minder warmteverlies hebt als er een raam of deur openstaat doordat er niet met lucht wordt verwarmt. Stralingswarmte van Maxxinno zorgt ervoor dat u het zelfs met een geopende deur of raam veel minder warmte verliest en dat het altijd aangenaam warm is. U kunt het in principe vergelijken met de warmtestraling van de zon maar dan veel gezonder.

Bespaar met een elektrische radiator van Maxxinno

Eigenlijk kunt u HF-infrarood van Maxxinno niet vergelijken met een gasgestookte CV-radiator van vroeger. Wanneer de glasplaat is opgewarmd verbruikt deze dankzij de speciale draadloze Maxxinno thermostaat zeer weinig stroom. De HF-infrarood warmtestraling doet vervolgens zelf accumulerend z’n werk. Gemiddeld besparen woningeigenaren daardoor tot wel 40% of meer op de energierekening. Maxxinno geeft daar ook een keiharde garantie voor. Daar komt nog eens bij dat er geen sprake is van noodzakelijk onderhoud bij Maxxinno infraroodpanelen. Niet alleen qua installatie, maar ook qua onderhoud is infrarood een kostenbesparende en zeer comfortabel alternatief voor uw CV. Na een eenvoudige plaatsing kunt u direct en zonder onderhoud 20+ jaren blijven genieten van deze aangename warmte.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor infrarood verwarming van Maxxinno in huis, kantoor, winkel, bedrijf, etc.

Voor vrijwel elke ruimte kunnen wij een oplossing bieden met onze Het origineel, infrarood verwarming van Maxxinno. We hebben zelfs speciale warmte panelen om uw badkamer zeer comfortabel en snel te verwarmen. Bent u ook zo benieuwd naar wat er precies allemaal mogelijk is en wat een Maxxinno warmtepaneel kost? Neem dan nu nog contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek op afspraak aan ons bedrijf met aansluitend daarop een specifiek op uw ruimte gericht vrijblijvend advies.

 De elektrische radiator van Maxxinno

Elektrische radiator

 

maxxinno infrarood verwarming

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer