ELEKTRISCH VERWARMEN: het ultieme alternatief voor gas en warmtepomp.

Op zoek naar een stille, snelle, onderhoudsvrije, elektrische verwarming? 

Om de wereldwijde klimaatdoelstellingen te behalen moet de uitstoot van broeikasgassen omlaag. Daarom gaan we ook in Nederland stoppen met het gebruik van aardgas en moeten we over naar elektrische verwarming. Een betaalbare Maxxinno elektrische verwarming op basis van hoogfrequent infrarood biedt altijd een mogelijkheid om elke huidige bestaande verwarming zoals bijvoorbeeld op gas te vervangen. Het installeren van deze infrarood verwarming is zeer eenvoudig zodat dit u al direct een eerste besparing oplevert.

Een volgende besparing is dat een Maxxinno warmtepaneel geen onderhoudscontract verlangt. De hoogste besparing vind uiteraard plaats door een uitzonderlijke besparing op uw stookkosten. Een besparing van 40% hierop wordt in veruit de meeste situaties behaald. Kortom u bent aanzienlijker voordelig uit wanneer u investeert in Maxxinno infraroodpanelen.

Elektrische verwarming, klaar voor de toekomst. van Maxxinno helpt u flink te besparen op de energierekening

Het misverstand dat elektrisch verwarmen duur is, is voor ons een fabeltje en klopt geenszins bij de producten van Maxxinno. In tegenstelling, Maxxinno garandeert zelfs een besparing van 40% op uw stookkosten. Onze unieke thermostaat genaamd ISD (Intelligent Saving Thermostat) is speciaal ontwikkeld voor Maxxinno warmtepanelen. Het instrueert, informeert en controleert het Maxxinno warmtepaneel op alle noodzakelijke handelingen om een zo comfortabel en zo energiezuinig mogelijk te verwarmen.   

Daarnaast wordt er uit een Maxxinno warmtepaneel een zo maximaal mogelijke  hoeveelheid warmte uit een zo minimaal mogelijk energieverbruik gehaald. Zelfs de restwarmte in een paneel wordt zo optimaal mogelijk gebruikt.

Daarnaast verwarmt een Maxxinno paneel accumulerend. Dat wil zeggen; alle materialen zoals wanden, vloeren, meubelen, etc., in de omgeving van een paneel worden binnen minuten hoogfrequent aangenaam verwarmt. Deze deels opgeslagen warmte wordt vervolgens weer door de ruimte verspreid. Er wordt dus hierdoor een hoeveelheid aan warmte opgeslagen zodat de kamertemperatuur met een minimaal   verbruik exact op temperatuur wordt gehouden.

Elke ruimte (of zelfs delen hiervan) een eigen thermostaat

Door elke ruimte van een eigen thermostaat te voorzien creëert u een comfort als nooit tevoren. U kunt namelijk elke ruimte van een eigen temperatuur voorzien. Bijvoorbeeld uw badkamer op 23°C en uw woon- of werkkamer 20°C. Gebruikt u een bepaalde ruimte niet dan volstaat een nog lagere temperatuur.

Het maakt niet uit welke ruimte u zo comfortabel mogelijk en op welke temperatuur zou willen verwarmen.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw eigen energiebesparende en comfortabele elektrische verwarming? Vraag vandaag nog vrijblijvend een demonstratie aan via onze website (link contact). Wij informeren u graag over welke specifieke producten voor u het meest geschikt zijn en wat het kost om uw woning te verwarmen met Maxxinno infraroodverwarming.

Elektrische verwarming: bekijk hier uw energiebesparing

maxxinno verwarmingspaneel

 

maxxinno infrarood verwarming

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer