Maxxinno hoofdverwarming HF-infrarood

Een iHeatpanel als hoofdverwarming infrarood gebruiken is uw beste optie. U kunt er echter ook voor kiezen om het paneel te gebruiken als een infrarood bijverwarming wanneer uw huidige verwarming onvoldoende capaciteit heeft. Met een Maxxinno Maxxinno warmtepaneel als elektrische verwarming kan u elke ruimte eenvoudig en snel verwarmen zónder een extra radiator te plaatsen. Dankzij de lage piekspanning i.c.m. de vele m2 dat een iHeatpanel kan verwarmen bespaart u aanzienlijk op uw stookkosten. Met een piekspanning van één 1300 Watt warmtepaneel van Maxxinno is al voldoende om probleemloos 25 m2 te verwarmen.

Infrarood als hoofdverwarming voor de badkamer

In uw c.v. gas verwarmde badkamer kan het vooral in de ochtend fris aanvoelen. Op het moment dat het uiteindelijk warm begint te worden bent u de badkamer al weer uit. Een mooi en vooral snel alternatief voor eenis het iHeatpanel. U kunt dit paneel ook als badkamerspiegel als verwarming aan de wand plaatsen of als een mooi wit panel op aan het plafond plaatsen. Op het moment dat de verwarming aanslaat voelt u nagenoeg direct de warme infraroodstraling op uw lichaam. Daarbij wordt niet meer met warme lucht maar met stralingswarmte zoals de zon verwarmt. Bij infraroodstraling worden alle materialen binnen het bereik van het paneel opgewarmd. U wordt dus zelf verwarmt, maar tevens ook de badkamervloer en wanden. Uw badkamer voelt aanzienlijk sneller en zeer comfortabel warm. U verliest minder snel warmte omdat de warmte deels wordt opgeslagen in de ruimte.

Goedkoper en meer comfort bij verwarmen

Het iHeatpanel is ook qua verbruik aanzienlijk aantrekkelijker om eenMaxxinno warmtepaneel te plaatsen voor een comfortabele warmte in een ruimte. Het is daarmee ook een infrarood verwarming totaal en daarmee een verstandiger  keuze tussen warmtepomp of infrarood verwarming. Als eerste zijn de verbruikskosten laag dankzij onze innovatieve thermostaat die speciaal ontwikkeld is voor stralingswarmte. Na de opwarming van een ruimte neemt de piekspanning aanzienlijk af en neemt het verbruik af naar een verbruik tussen ong. de 50 en 150 Watt. Gemiddeld bent u € 0,025 per uur kwijt bij gebruik van een warmtepaneel van Maxxinno. Dit is aanzienlijk voordeliger dan verwarmen met een centrale verwarming. Een ander bijkomend voordeel is dat u geen installatiekosten heeft omdat u het paneel eenvoudig zelf kan installeren. Nog een voordeel is dat het onderhoud bestaat uit niet meer dan een stofdoekje. U kunt maar liefst 20 tot 25 jaar volop van uw warmtepaneel genieten zonder extra hoge kosten.

Maak ook kennis met uw nieuwe hoofdverwarming

Wilt u graag aan den lijve ervaren hoe het is om uw woning bij te verwarmen met infraroodstraling van Maxxinno? Maak dan een afspraak en kom het eens ervaren in ons experience center en ervaar de aangename warmte met infraroodverwarming. U kunt hiervoor een afspraak aanvragen middels onze website.

Maxxinno Experience Center: Ervaar de hoofdverwarming infrarood zelf

 

Bijverwarming Maxxinno

 

Maxxinno bijverwarming

 

maxxinno infrarood verwarmen Aurora

maxxinno infrarood verwarming Aurora

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer