Maxxinno hoofdverwarming een unieke ontwikkeling. 

Het iHeatpanel als hoofdverwarming voor uw ruimte. als hoofdverwarming infrarood gebruiken is uw beste optie. U kunt er echter ook voor kiezen om het paneel te gebruiken als een bijverwarming wanneer uw huidige verwarming onvoldoende capaciteit heeft. Met een Maxxinno warmtepaneel als elektrische verwarming kan u elke ruimte eenvoudig en snel verwarmen zónder een extra radiator te plaatsen. Dankzij de lage piekspanning i.c.m. de vele m2 dat een iHeatpanel kan verwarmen bespaart u aanzienlijk op uw stookkosten. Met één 1300 Watt warmtepaneel van Maxxinno kunt probleemloos 25 m2+ zeer comfortabel en gezond verwarmen.

Qua investering in vergelijk met een warmtepomp bespaart u in aanschaf als snel 15.000 euro.

Het iHeatpanel vraagt geen onderhoud (contract). Hiermee bespaart u ong. 250,00 euro per jaar. Bij een levensduur van 25 jaar bespaart u dus enorm.

De installatie van een iHeatpanel is vrij eenvoudig. Ook dit is weer een besparing op uw installatiekosten. 

Als badkamerverwarming of welke ruimte dan ook.

In uw c.v. gas- of warmtepomp verwarmde badkamer kan het vooral in de ochtend fris aanvoelen. Een snel en zeer comfortabel alternatief hiervoor is het iHeatpanel. U kunt dit paneel ook in de vorm van een badkamerspiegel als verwarming aan de wand plaatsen of als een mooi helderwit paneel aan het plafond plaatsen. Op het moment dat u de verwarming instelt voelt u nagenoeg direct de heerlijk warme infrarood heerlijke stralingswarmte in uw badkamer op uw lichaam. Daarbij wordt er niet meer met warme lucht maar met een stralingswarmte zoals de zon verwarmt. Bij infraroodstraling worden accumulerend alle materialen binnen het bereik van het paneel opgewarmd. U wordt dus zelf ook verwarmt, maar tevens ook uw badkamervloer en wanden. Hiermee kunt u uw badkamer sneller en meer comfortabel verwarmen dan met een warmtepomp én voelt meer comfortabel warm aan. U verliest ook minder snel warmte omdat de warmte deels wordt opgeslagen in uw badkamer.

Voor badkamers bestaat er soms naast een huidige c.v. of warmtepomp verwarming ook behoefte aan een infrarood bij-verwarming. Voor een kwalitatief hoogstaande en aantrekkelijk geprijsde bijverwarming verwijzen wij graag door naar onze collega's van Infrarood verwarming totaal. 

Goedkoper en meer comfort bij verwarmen

Het iHeatpanel is ook qua verbruik aanzienlijk aantrekkelijker om eenMaxxinno warmtepaneel, warmtepanelen, infraroodverwarming te plaatsen voor een comfortabele warmte in een ruimte. Het is daarmee ook een infrarood verwarming totaaloplossing en daarmee een verstandiger  keuze tussen een warmtepomp of infrarood verwarming. Als eerste zijn de verbruikskosten infrarood verwarming laag dankzij onze innovatieve thermostaat die speciaal ontwikkeld is voor stralingswarmte. Na de opwarming van een ruimte neemt de piekspanning aanzienlijk af en neemt het verbruik af naar een verbruik tussen ong. de 50 en 150 Watt. Gemiddeld bent u dus € 0,025 per uur kwijt bij gebruik van een warmtepaneel van Maxxinno. Dit is aanzienlijk voordeliger dan verwarmen met een centrale verwarming of warmtepomp waarbij de warmte direct naar het plafond stijgt. Een ander bijkomend voordeel is dat u geen of aanzienlijk minder aan installatiekosten heeft omdat u het paneel ook eenvoudig zelf kan installeren. Nog een voordeel is dat het onderhoud bestaat uit niet meer dan een stofdoekje. U kunt maar liefst 20 tot 25 jaar volop van uw warmtepaneel genieten zonder de extra hoge servicekosten die al snel oplopen van 150,00 tot 250,00 euro per jaar.

Maak ook kennis met uw nieuwe hoofdverwarming

Natuurlijk wilt u graag eens aan den lijve ervaren hoe het is om uw woning bij te verwarmen met infraroodstraling van Maxxinno. Maak daarom een afspraak, en kom het onder het genot van een vers kopje koffie eens vrijblijvend een ervaring opdoen in ons Maxxinno experience center Ervaar de aangename warmte met onze infrarood verwarming. U kunt hiervoor een afspraak aanvragen middels onze website of telefonisch onder nr: 0487 769 049.

Maxxinno Experience Center: Ervaar de hoofdverwarming infrarood zelf

 

Bijverwarming Maxxinno

 

Maxxinno bijverwarming

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer