INFRAROOD PANELEN: geschikt voor uw kantoor, winkel en woning en alle denkbare overige ruimtes

Maxxinno Infrarood panelen zijn elektrisch aangestuurde infrarood panelen voorzien van veiligheidsglas dat stralingswarmte afgeeft middels infrarood. Het infrarood paneel zelf is dus niet de kachel maar verwarmt indirect. Voor een maximaal rendement wordt een infrarood paneel aan het plafond geplaatst en aangesloten op een 220 Volt aansluiting dat zich in principe meestal aan uw plafond bevindt.

Stralingswarmte van infrarood panelen

Binnen enkele minuten geeft het paneel al warmtestraling af. Doordat stralingswarmte veel sneller is, dan convectie heeft u het dus aanzienlijk sneller aangenaam warm. Door een eigen unieke techniek in het warmtepaneel kan de straling zowel horizontaal als verticaal grote afstanden bereiken en kan het elke ruimte met een zeer laag verbruik comfortabel verwarmen.

Na het bereiken van de gewenste temperatuur koelt de glasplaat af tot ong. 40 °C om de temperatuur exact constant te houden. De stralingswarmte is in beginsel voelbaar tot op ong. 3.5 meter afstand van het paneel. Het bereik is hiermee bijna tien keer zo groot als met convectie verwarming (C.V. gas). U heeft dus minder armaturen nodig om uw woning volledig te verwarmen dankzij Maxxinno infraroodstraling van het infrarood paneel.

Voor elke ruimte bijpassende infrarood panelen

Kijk ook eens naar onze overige projecten.
In een badkamer heeft u natuurlijk andere infrarood panelen nodig, dan in de woonkamer. Voor elke ruimte hebben wij bijpassende infrarood panelen. Eventueel kunnen wij u adviseren welke warmte panelen het beste passen in bijvoorbeeld uw badkamer. Zo kunnen wij voor u uitrekenen welke capaciteit het verwarmingspaneel nodig heeft om de ruimte te verwarmen.

Aan de hand van ons advies kan u de warmte panelen zelf installeren en in gebruik nemen. Onze infrarood panelen hebben zelfs geen onderhoud nodig. U kan dus zelf uw woning milieuvriendelijk verwarmen en tot wel 40% besparen op uw energierekening. Bent u benieuwd wat er voor uw woning mogelijk is? Vraag direct een offerte aan voor vrijblijvend advies voor uw woning.

iheatpanel infrarood panelen geschikt voor elke denkbare ruimte

maxxinno infrarood verwarming

 

maxxinno infrarood verwarming

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer