WARMTEPANELEN

Het Maxxinno warmtepaneel is een revolutionair verwarmingssysteem. Dit systeem is een in eigen huis ontwikkeld gepatenteerd op basis van HF- infraroodstraling. De warmtepanelen kunnen zowel gebruikt worden als hoofdverwarming in elke ruimte of als bijverwarming. Eén van de grootste voordelen van deze Maxxinno elektrische verwarming is de zeer lage piekspanning van 1300 Watt. Op het moment dat de ruimte op temperatuur is neemt het stroomverbruik af tot gemiddeld 50 tot 150 Watt per uur (€ 0,025 per uur). Dankzij de speciaal voor HF-verwarming ontwikkelde thermostaat van Maxxinno blijft je woning op temperatuur zonder hoog verbruik. Het is daarom dat onze infraroodpanelen al meer dan 15 jaar onder volle tevredenheid bij klanten thuis worden gebruikt.

Bespaar op uw vaste lasten met warmtepanelen

U kunt flink besparen op uw energierekening met infraroodpanelen van Maxxinno in vergelijking met een CV op gas. Onze warmtepanelen zijn namelijk zeer verantwoord in gebruik en de kosten voor het verbruik liggen een stuk lager. Het is een mooi, gezond en milieuvriendelijk alternatief voor als u uw woning niet -meer- wilt verwarmen met gas of een warmtepomp. Naast een laag verbruik is een HF- infraroodstraling ook een zeer gezonde manier van verwarmen. In plaats van met naar het plafond opstijgende lucht te verwarmen worden objecten binnen het bereik van het paneel met hoogfrequent naar beneden verwarmd. U kan de stralingswarmte het beste vergelijken met de serene warme zonnestralen van de zon in het voor- en najaar.. U heeft het dus dankzij Maxxinno altijd zeer aangenaam warm in huis.

Lage installatiekosten en geen onderhoudscontract met uw Maxxinno's

De overgang van uw woning naar elektrisch verwarmen hoeft niet duur te zijn. Maxxinno warmtepanelen zijn eventueel eenvoudig zelf te installeren, waardoor u geen hoge installatiekosten hoeft te betalen. Het enige wat u nodig heeft is een bestaande elektriciteitsaansluiting aan uw plafond en u kan het paneel direct plaatsen en aansluiten. Wilt u de installatie uitbesteden? Daarvoor kunt u een van onze dealers benaderen of een installateur in uw omgeving. Na de installatie van de warmtepanelen hoeft u de installatie niet jaarlijks te onderhouden zoals een CV ketel. U hoeft dus geen onderhoudscontract af te sluiten. De levensduur van de panelen ligt tussen de 20 en 25 jaar. Een stuk langer dan de meeste CV ketels of een warmtepomp. Kortom u bespaart een hoop geld als u overstapt op Maxxinno elektrische verwarming van Maxxinno.

Ervaar zelf Maxxinno warmtepanelen

Bent u benieuwd hoe de warmte van Maxxinno warmtepanelen aanvoelt? In ons eigen experience center kunt u op afspraak zelf de aangename warmte van de Maxxinno infraroodstraling ervaren. U bent van harte welkom, maak vandaag dus nog een afspraak via de contactopname van onze website Maxxinno.

De warmtepanelen van Maxxinno, ook ideaal als hoofdverwarming

maxxinno warmtepanelen

 

maxxinno warmtepanelen

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer