WARMTEPANELEN

Het Maxxinno warmtepaneel is een revolutionair verwarmingssysteem. Dit systeem is in eigen huis ontwikkeld op basis van HF- infraroodstraling. De warmtepanelen kunnen zowel gebruikt worden als hoofdverwarming in elke ruimte of als bijverwarming. Eén van de grootste voordelen van Maxxinno warmtepanelen is de zeer lage piekspanning van 1300 Watt. Op het moment dat de ruimte op temperatuur is neemt het stroomverbruik af tot gemiddeld 50 tot 150 Watt per uur (€ 0,025 per uur). Dankzij de speciaal voor HF-verwarming ontwikkelde thermostaat van Maxxinno blijft je woning op temperatuur zonder hoog verbruik. Het is daarom dat onze infraroodpanelen al meer dan 15 jaar onder volle tevredenheid bij klanten thuis worden gebruikt.

Bespaar op uw vaste lasten met warmtepanelen

U kunt flink besparen op uw energierekening met infraroodpanelen van Maxxinno in vergelijking met een CV op gas. Onze warmtepanelen zijn namelijk verantwoord in gebruik en de kosten voor het verbruik liggen een stuk lager. Het is een mooi en milieuvriendelijk alternatief als u de woning niet meer wilt verwarmen met gas. Naast een laag verbruik is infraroodstraling een gezonde manier van verwarmen. In plaats van de lucht te verwarmen worden objecten het bereik van het paneel met hoogfrequent verwarmd. U kan de stralingswarmte het beste vergelijken met de serene warme zonnestralen van de zon. U heeft het dankzij de panelen dus altijd aangenaam warm in huis.

Lage installatiekosten en geen onderhoud aan de warmtepanelen

De overgang van uw woning naar elektrisch verwarmen hoeft niet duur te zijn. Maxxinno warmtepanelen zijn eventueel eenvoudig zelf te installeren, waardoor u geen hoge installatiekosten hoeft te betalen. Het enige wat u nodig heeft is een bestaande elektriciteitsaansluiting aan uw plafond en u kan het paneel direct plaatsen en aansluiten. Wilt u de installatie uitbesteden? Daarvoor kunt u een van onze dealers benaderen of een installateur in uw omgeving. Na de installatie van de warmtepanelen hoeft u de installatie niet jaarlijks te onderhouden zoals een CV ketel. U hoeft dus geen onderhoudscontract af te sluiten. De levensduur van de panelen ligt tussen de 20 en 25 jaar. Een stuk langer dan de meeste CV ketels. Kortom u bespaart een hoop geld als u overstapt op infrarood verwarming.

Ervaar zelf Maxxinno warmtepanelen

Bent u benieuwd hoe de warmte van Maxxinno warmtepanelen aanvoelt? In ons eigen experience center kunt u op afspraak zelf de aangename warmte van de Maxxinno infraroodstraling ervaren. U bent van harte welkom, maak vandaag dus nog een afspraak via de contactopname van onze website Maxxinno.

De warmtepanelen van Maxxinno, ook ideaal als hoofdverwarming

maxxinno warmtepanelen

 

maxxinno warmtepanelen

 

maxxinno infrarood verwarmen Aurora

maxxinno infrarood verwarming Aurora

 

maxxinno infrarood verwarmen badkamer

 

maxxinno infrarood verwarming badkamer