MAXXINNO ORGANISEERD WORKSHOPS!

Maxxinno als bedenker en Ambasadeur met meer dan 15 jaar succesvolle ervaringen in de praktijk, maakt u graag wegwijs in “Het nieuwe verwarmen” d.m.v. accumulerend verwarmen.

DE WORKSHOPS ZIJN NIET BEDOELD VOOR DIRECTE VERKOOP MAAR ENKEL EN ALLEEN OM U TE INFORMEREN OVER "HET NIEUWE VERWARMEN". ER WORDEN DUS GEEN PERSOONLIJKE ADVIEZEN GEGEVEN BETREFFENDE  UW SPECIFIEKE RUIMTES. U KUNT EVENTUEEL WÈL EEN VERVOLGAFSPRAAK GENEREREN VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIES. 

Inmiddels verwarmen we als distributeur/producent succesvol vele woningen, winkels, kantoren en utiliteitsgebouwen van zowel particulieren als overheid met onze IR-hoofdverwarming. (zie Projecten) Daar zijn we des temeer zeer trots op door het feit dat elke afnemer, zakelijk of particulier, met een zeer tevreden gevoel en dankzij Maxxinno zeer comfortabel en duurzaam verwarmt.

Zonder al teveel technische termen en op een voor iedereen duidelijke en integere wijze zal een complete uitleg worden gegeven.

Tijdens deze Workshop kunt u rekenen op een uitgebreid programma aan uitleg over infrarood verwarmen. De comfortabele warmte ervaren, het lage energieverbruik, de vele voordelen en het milieu komen ter sprake. Aan het einde van deze presentatie krijgt elke bezoeker de mogelijkheid om vragen te stellen.

Neem deel aan een uitgebreide rondleiding door de wereld die Infrarood verwarming heet en stel al uw vragen. Leer, zie, voel en ervaar het ultieme op het gebied van het verwarmen in het heden en in de toekomst.

Wij heten u;

WELKOM IN ONZE WERELD WAAR COMFORT, GEZONDHEID, BESPARING EN MILIEU HAND IN HAND GAAN!

Deelname:  gratis
Koffie:         gratis

Waar vinden onze workshops plaats;

Kantoor Maxxinno
De Onderstal 11
6658 KZ Beneden- Leeuwen
(A15- op 6km van Tiel)

Eindgebruikers: Nog te bepalen voor 2018.

B2B & professionals: Nog te bepalen voor 2018

Wij houden het aantal bezoekers bewust klein zodat iedereen zijn/haar vragen kan stellen en daar een complete reactie op ontvangt (max. 20 pers. per sessie). Bij gebleken succes qua aanvragen, zal het aantal workshops toenemen.

(Minderjarigen geen toegang).

Schrijf u onderstaand gratis in en wij reserveren graag een zitplaats voor u.

INSCHRIJFFORMULIER