DEALERS

Maxxinno erkende dealers en verkoopadressen voor het iHEATPANEL als HF- infrarood hoofdverwarming.

Als bedrijf moeten we ons merk zo zorgvuldig mogelijk beheren. Merken worden volgens onze filosofie niet sterk door mooie kreten, en of beloften maar meer door specialisme en daarmee kennis van de producten. Loyaliteit en integriteit naar de klant spelen daarnaast een nog belangrijker onderdeel hierin.

Wij trainen onze dealers regelmatig en dit zo optimaal mogelijk zodat zij op de hoogte zijn van alle ins & outs van onze producten en de wensen van gebruikers. Dit alles tezamen zien wij als een gedegen fundering voor zowel onze klanten, onze dealers, ons bedrijf en uiteraard ook voor onze producten. De inmiddels vele duizenden tevreden zakelijke alsook particuliere klanten zijn hiervoor ons onomstotelijk bewijs.

Sinds december 2017 hebben we ons dealernetwerk uitgebreid door het bedrijf ZellaGreen aan te stellen als verantwoordelijk dealer voor het Hoge Noorden. Vanuit hun vestiging te Franeker zullen zij met groot enthousiasme voor onze producten ook uw comfortabele warmtewens gaan vervullen.

Wij wensen Alex en Berend van Zellagreen een warm en hartelijk welkom tot onze groep, succes!

Wilt u ook kennismaken met “het nieuwe verwarmen” en wenst u daarvoor een specialistisch advies op het gebied van het elektrisch verwarmen? Bezoek dan op afspraak het Maxxinno Experiënce Center te Beneden-Leeuwen (nabij Tiel) of neem contact op met een van de onderstaande dealers.

Vul eenvoudig uw plaats, provincie of postcode in het onderstaande witte vlak.
Bij "Catagory" kunt u ook een keuze maken in "Dealers" (rode ballonnetjes) of "Maxxinno (Mainoffice)" (gele zonnetje).
Druk op de oranje button "Search" en de dichtsbijzijnde MAXXINNO dealer wordt nu onder de kaart zichtbaar met het aantal km's.

Enkele van onze referentie-projecten vind u op: https://www.maxxinno.nl/projecten 

Find a location near you

Options
Radius Featured
Category (optional)

Search to locate places near you.