Gratis professioneel advies.

Wij nemen graag de tijd voor u om u zo uitgebreid mogelijk te informeren en te adviseren over infrarood verwarming. Het is daarom ook voor u van belang om in overleg een afspraak te genereren.

In de Maxxinno Experience Showroom in Beneden-Leeuwen kunt u de verschillende uitvoeringen in infraroodverwarming bekijken en ervaren. Immers, de enige bron van kennis uw ervaring en daarnaast een volledige professionele kennis van uw adviseur. Voor architecten, adviesbureaus en aannemers hebben wij inspirerende oplossingen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met name voor  particulieren maar zeker ook voor: winkels, woningen, kantoren, openbare gebouwen etc. Maxxinno biedt voor elk concept passende oplossingen.

Het Maxxinno bedrijfspand is gebouwd volgens een energieneutraal concept. Openheid en transparantie waren hierbij niet alleen voor onszelf maar ook de belangrijkste ontwerpgedachten voor onze kantoren, waarbij de gebruiker centraal staat. Wij nodigen u graag uit om ons kantoorpand en Experience Showroom te komen bekijken.

Natuurlijk bent ook u geïnteresseerd. Neem daarom contact op voor een afspraak zodat we u onder het genot van een vers kopje koffie geheel vrijblijvend informeren.

Maxxinno verwarmt zelf haar nieuwe, gasloze bedrijfspand van 400 m2 kantoorruimte op 23°C. De showroom van 200 m2 wordt verwarmd door maar 4 panelen van 1300W dat qua wattage gelijk staat aan 2 eenvoudige elektrische kacheltjes. Dit is hoofdzakelijk te danken aan het uitzonderlijk grote gebied dat 1 enkel iHeatpanel kan bestrijken. Wat het lage verbruik van ons pand is? Maak een afspraak dat laten wij dat graag probleemloos aan u zien.

Voor particuliere klanten werken wij nauw samen met dealers door het hele land. In hun showrooms kunt u de meest gangbare modellen van Maxxinno bekijken. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom in Beneden-Leeuwen als u specifieke systemen of oplossingen wilt zien en ervaren.

Tijdens een eerste kennismaking in het Maxxinno bedrijfspand wordt een iHeatpanel gedemonstreerd zodat u zelf de heerlijke warmte kunt ervaren. Het lage energieverbruik wordt uiteraard ook aangetoond en u wordt geadviseerd in een passende oplossing voor de door u te verwarmen ruimte(s).

Natuurlijk bent ook u nieuwsgierig geworden naar het comfortabel en energiebesparend verwarmen. Neem daarom contact met ons op en kom in overleg een tijdstip overeen voor een afspraak in ons Maxxinno Experience-center.

Ons Maxxinno Experience-center van ruim 230 m2 staat hiervoor tot uw beschikking. In Beneden-Leeuwen kunt u alle uitvoeringen zien en in alle rust, onder het genot van een kopje koffie in een van de gezellige zithoeken, ervaring opdoen van de serene warmte van het iHeatpanel. Uiteraard krijgt u ook de werking van het iHeatpanel in alle rust uitvoerig door ons uitgelegd.

Bezoekadres Maxxinno (uitsluitend op afspraak!):
De Onderstal 11, 6658 KZ Beneden Leeuwen
Tel: +31 (0)487 76 90 49
E-mail: info@maxxinno.nl

Maxxinno is bereikbaar tijdens kantoortijden van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur.

Voor enkele van onze referentie-projecten verwijzen u graag naar: Projecten

Wilt u onze Maxxinno Experience Showroom bezoeken? Maak een online afspraak en vul HIER het Maxxinno contactformulier in.