Dagelijks ontvangen we op afspraak zowel particulieren als bedrijven die graag vrijblijvend worden geïnformeerd over ons Hybride HF- hoofd- verwarmingssysteem. We trekken daar graag een uurtje voor uit, zodat men volledig geïnformeerd wordt naast een specifiek advies voor uw ruimte.

Waarom heeft Maxxinno geen webshop?

Maxxinno biedt uitsluitend een alles vervangende serieuze hoofdverwarming. Wij vinden het belangrijk dat u als klant professioneel wordt geadviseerd, dit is ook onderdeel van onze duurzame missie. Alleen dan zal u voor de volle 100% tevreden kunnen zijn voor wat betreft een hoog comfort naast een laag verbruik.

Duurzaam verwarmen kan soms verwarrend zijn. Daarom trekken we graag een uurtje voor u uit.

Maak ook gratis en zonder verplichting gebruik van onze expertise zodat u niet voor teleurstellingen komt te staan. Onder het genot van een vers kopje koffie wordt u van A tot Z geïnformeerd en kunt u al uw vragen stellen.

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

We vernemen graag van u.

Maxxinno, uw Ambassadeur in duurzaam verwarmen.

    Hoe bent u met Maxxinno in contact gekomen?

    Maxxinno hecht veel waarde aan de privacy van haar klanten. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt. De gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden om met u in contact te treden.