Maxxinno - Downloads

MAXXINNO DOWNLOADS, DIVERSE TESTS, CERTIFICATEN, HANDLEIDINGEN, ENERGIEVERBRUIK, GEZONDHEID EN DIVERSE INFORMATIE OVER HET GEBRUIK VAN infrarood verwarmingbadkamer verwarming.

ONDERZOEK (Forschungsbericht) MAXXINNO INFRAROOD VERWARMING.

Maxxinno is blijvend innoverend. We zijn altijd op zoek naar nieuwe producten die we in eigen huis ontwikkelen en vervolgens onder alle normen en noodzakelijke certificeringen in de markt worden aangeboden.
E.e.a. houdt in dat de onderstaande downloads niet altijd up to date zijn doordat de verbeteringen na deze informatie niet altijd worden toegevoegd omdat we het origineel niet kunnen of mogen rectificeren.

Onderstaande publicaties zijn ten behoeve van Maxxinno gepubliceerd in het jaar 2009. Het is hoofdzakelijk bedoeld ter indicatie en om u te informeren over zowel de werking als het lage energieverbruik bij gebruik van het Maxxinno verwarmingssysteem. Dit met als doelstelling het hoogste rendement qua warmte naast het laagste energieverbruik voeren we met beperkte regelmaat enkele kleine innovaties door. Deze positieve ontwikkelingen dragen hierdoor bij in een voor u nóg hoger comfort en een nóg lager energieverbruik dan in dit rapport aangegeven. Ook het aantal m2 warmteoppervlak per paneel is uniek vergroot. U bereikt meer m2 per paneel wat minder panelen inhoudt dan voorheen.

Maxxinno hanteert geen webshop omdat we het van groot belang vinden dat we gefundeerd aan u kunnen adviseren op basis van aangeleverde informatie. Hiervoor is een bezoek op afspraak mogelijk zodat we u uitgebreid, en specifiek voor uw ruimte kunnen adviseren. Op al onze adviseren verstrekken we een volledige garantie betreffende een hoog comfort naast een laag verbruik. Met trots constateren dat we dan ook dat we inmiddels beschikken over tienduizenden zeer tevreden gebruikers. Dát is onze enige missie.

Natuurlijk wilt u graag meer weten. Neem daarom contact met ons op voor een afspraak. U bent als particulier en als bedrijf van harte welkom.

• Forschungsbericht IR (Technische Universiteit Kaiserslautern)

DE OORSPRONG VAN ONS BEDRIJF, INFRAROOD VERWARMING EN ONS SPECIALISME.

Wat maakt een iHeatpanel nu zo uniek? Dankzij de eigen unieke gepatenteerde draadloze thermostaat van Maxxinno, die in 2006 speciaal is ontwikkeld voor infrarood plafondverwarming, wordt naast een zeer nauwkeurige temperatuurregeling en controle hierop, ook zeer comfortabele en exact ingestelde temperaturen probleemloos behaald. Meer informatie, zie…

• Het iHeatpanel  The Original

Zie hier enkele interessante projecten van Maxxinno…

• Referentie-projectenhttps://www.maxxinno.nl/projecten

OVER HET ENERGIEVERBRUIK BIJ INFRAROOD VERWARMING I.C.M. HET GEBRUIK VAN MAXXINNO PRODUCTEN.

Als vuistregel kunt u er bij een iHeatpanel van uitgaan dat een besparing op uw verwarmingskosten in veruit de meeste situaties om en nabij 40% (of meer) gunstiger uitvallen in vergelijking met andere systemen.

• Maxxinno Energie

PRODUCT INFORMATIE/ SPECIFICATIES/ HANDLEIDING/ ALGEMENE VOORWAARDEN.

• iHeatpanel, handleiding ISD, ISD1 (nieuwe generatie)

• Het iHeatpanel: Nederlandstalige handleiding (vorige generatie)

• Algemene voorwaarden: Maxxinno algemene- en garantievoorwaarden