Maxxinno - Besparing energiekosten 01

Verwarmen of verarmen?

Sinds 1994 is Maxxinno op zeer innovatieve wijze in ontwikkeling met haar revolutionair iHeatpanel voor besparing van energiekosten. Het was hiermee het eerste bedrijf dat dit product aan de wereld voorstelde. Nadat we ons iHeatpanel als hoofdverwarming in 1999 succesvol op de markt brachten, zijn er vele imitaties op de markt gekomen. Deze zijn echter alleen bedoeld als bijverwarming en daarmee gelijk aan elektrische radiatoren met een hoog verbruik. Tijdens vele onderzoeken in eigen huis is gebleken dat infrarood verwarmen het meest effectief is, wanneer een paneel aan het plafond wordt geplaatst. Een paneel verwarmt namelijk onder een hoek van ong. 160° en kan dus hangend aan het plafond het gehele gebied met gemak op de gewenste temperatuur comfortabel verwarmen. Door onze iHeatpanels effectief in te zetten is een besparing op uw energiekosten van 40% tot 90% zeer zeker mogelijk.

Maxxinno HF- Hybride Infrarood verwarming verwarmt accumulerend. Dit houdt in dat alle vaste objecten zoals o.a. kasten, tafels, wanden, vloeren, huisdieren, maar ook het menselijk lichaam binnen het bereik van het iHeatpanel zeer aangenaam worden verwarmd. Deze warmte verlaat vervolgens de opgewarmde fysieke materialen en vult uw ruimte op serene wijze, uiteraard wordt hierbij ook de lucht verwarmt. De warmte die uitgestraald wordt door een iHeatpanel, moet dan ook te allen tijde sereen en comfortabel merkbaar zijn tot op een afstand van ongeveer 3+ meter. Oók dit maakt het iHeatpanel van Maxxinno uniek!

Maxxinno - Besparing energiekosten 02

Wat kost een iHeatpanel van Maxxinno.

Net zoals met elk ander product zijn er verschillen in kwaliteit en prijzen. Ook zijn er grote verschillen in warmteopbrengst en energiebesparing. Over het algemeen wordt een prijs bepaald door de kwaliteit van de gebruikte materialen van een product. Voor wat betreft energiebesparing is bij infraroodverwarming een thermostaat dat speciaal voor stralingswarmte is ontwikkeld van serieus belang. Daarbij komt de levensduur,  betrouwbaarheid en serviceverlening. DE prijzen van het Maxxinno iHeatpanel starten bij 799,00 euro incl. 21% btw.

Maxxinno HF- als hoofdverwarming:
Producten bedoeld als totale vervanging voor uw huidige c.v. gasinstallatie of warmtepomp. Met 1 enkel product (1300W, piek) kan men minimaal 25m2 vloeroppervlak verwarmen. Als voorbeeld: voor een woonkamer of elke overige ruimte van 45m2 heeft u maximaal 2 iHeatpanelen 120x60cm/1300W nodig, beide op 1 draadloze Maxxinno thermostaat. Dit is inclusief een gebruikelijk overcapaciteit zoals bij elk warmtesysteem van toepassing is. De warmte vanuit dit warmtepaneel is op zeer aangename wijze voelbaar (meetbaar) tot aan ongeveer 3.5+mtr afstand. Deze warmte zal over de gehele gebied altijd zeer aangenaam voelen. Dus nooit onaangenaam warm maar sereen.

WAT BIEDT MAXXINNO O.A.

Betrouwbaarheid: een rigoureuze eindcontrole na productie.

Klantvriendelijke service: elke klant geven we de gewenste aandacht.

Kwaliteit gebruikte materialen: 5 jaar garantie op het paneel.

Aantoonbaar: Alle uitspraken worden aantoonbaar gemaakt en duidelijk uitgelegd aan u.

Maxxinno - Besparing energiekosten 03

Besparing energiekosten: Infrarood verwarming prijzen

Wat kost infrarood verwarming voor mijn specifieke situatie? Dat is niet even te berekenen, daarvoor is specifieke kennis van zaken noodzakelijk. Enkele belangrijke zaken zijn bijvoorbeeld de afmetingen van uw ruimte (L/B/H), de hoeveelheid glasoppervlak van ramen, isolatiewaarde, de ligging van uw pand en welke temperatuurwens u heeft. Deze informatie bepaalt welke uitvoering iHeatpanel (en daarmee het wattage) en het aantal panelen dat u voor deze ruimte nodig heeft. D

Wat kost het me dan aan energie? Het meest eerlijke en betrouwbare antwoord is; kijk naar uw huidige stookkosten en naar wat u betaalt aan uw energieleverancier. Ook deze kosten zijn namelijk gebaseerd op uw eigen specifieke stookgedrag en de isolatieschil van uw pand. In principe kunt u deze stookkosten verlagen met 40% of meer. Uit onze 10 jarige ervaring bij klanten weten we dat dit praktisch altijd haalbaar is.

Voor elke hoofdverwarming geldt dat het hoogste verbruik altijd plaatsvindt bij het opwarmen van een ruimte. Doordat een Maxxinno draadloze thermostaat ISD dimmend moduleert zal het piekvermogen uitsluitend bij het opwarmen van een ruimte worden gevraagd. Het daarna moduleren zal dan bij b.v. een 1300w ergens tussen de 4w en 300w/u bedragen. E.e.a. zal wel wat afhankelijk van een isolatiewaarde en uw gewenste temperatuur zijn.

Maxxinno - Besparing energiekosten 04

Expertise in HF- infrarood verwarmen en besparing op uw energiekosten.

Vanaf het moment dat Maxxinno als eerste het infrarood verwarmen in de markt bracht, hebben we veel ervaring opgedaan en daarmee ons specialisme aanzienlijk verbreed. Ook weten we daardoor dat een persoonlijk advies voor uw eigen specifieke ruimte van groot belang is. Alleen dan kunt u namelijk rekenen op een tevreden resultaat. Wanneer u het infrarood verwarmen in praktijk wilt ervaren en een professionele uitleg wenst, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken op het Maxxinno adres te Beneden-Leeuwen. Inmiddels beschikken we over vele honderden klanten die met één of meer panelen van Maxxinno positieve ervaringen hebben opgedaan. Dus zonder uitzondering… allemaal zeer tevreden klanten.

Voor enkele referentie-projecten verwijzen wij u graag naar Maxxinno Projecten.

Voor Maxxinno infrarood verwarming ervaringen gaat u naar Maxxinno Ervaringen.

Mogen wij u ook uitdagen voor een bezoek aan ons bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak en doe een ervaring op! Klik dan hier!