maxxinno infrarood verwarmen badkamer

Verwarm uw badkamer comfortabel en snel vanuit de wand of vanuit het plafond met een badkamer hybride infraroodverwarming van Maxxinno.

Maxxinno zet alweer sinds 1999 de maatstaf voor infrarood verwarming als hoofdverwarming in de vorm van een iHeatpanel. Ook onze geheel vernieuwde lijn in badkamer infraroodverwarming is het gevolg van jarenlang onderzoek en ervaringen door onszelf opgeteld bij die van onze vele klanten. Nieuw is onze heldere infrarood spiegel als hoofdverwarming met uiteraard een zeer laag energieverbruik. Onze vele duizenden klanten waren bij uitstek uiteraard de ervaringsdeskundigen in de praktijk. Onze infrarood panelen zijn voor alle denkbare ruimten ideaal om als hoofdverwarming in te zetten. Kijk gerust eens op onze pagina projecten.

Het iHeatpanel is een hybride verwarming.

Het iHeatpanel van Maxxinno is een volledig elektrische hybride hoofdverwarming. D.w.z. dat we indirect wanden, vloeren en al het overige verwarmen. Tegelijkertijd wordt deze warmte middels reflexie weer de ruimte ingestuurd. Hierdoor wordt er flink bespaard op uw energierekening. Om extra te besparen adviseren we om na gebruik onze verwarming niet uit te schakelen maar enkele graden te verlagen, zou bent u in het bezit van een altijd comfortabele en een gezond droge badkamer.

Meest gezonde verwarming ooit!

Door dat het iHeatpanel van Maxxinno accumulerend verwarmt behoud u bij het geadviseerde gebruik een mooie droge badkamer. Een badkamer is nu eenmaal een natte ruimte waarin vocht zich verschuilt in voegen, naden, en kieren. Hierdoor worden ziekmakende schimmels verwijdert.

Het iHeatpanel is op esthetisch vlak zeer verantwoord.

Een flinterdunne alles vervangende hoofdverwarming is de nieuwe maatstaf voor een infrarood verwarmingbadkamerverwarming en verkrijgbaar in glanzend wit of als een spiegel van waaruit een comfortabele warmte uw badkamer heerlijk zal vullen. Het 6 mm dunne speciale veiligheidsglas biedt een mooi en modern strak uiterlijk en zal een weldadige aanvulling zijn voor uw badkamer. Elk iHeatpanel draagt een eigen warmtecapaciteit zodat er voor elke badkamer een passende oplossing geboden wordt om deze comfortabel te verwarmen.

Bekijk ook eens onze productiepagina van ons merk iHeatpanel

maxxinno infrarood verwarming badkamer

Door de unieke en zeer nauwkeurige eigen aansturing zijn alle panelen van Maxxinno de meest energiezuinige warmtebronnen. Bijvoorbeeld de grootste afmeting badkamerverwarming van Maxxinno verwarmt uiteraard tevens het grootste gebied in m2 vloeroppervlak. Dit paneel start krachtig op om zo de ruimte zo snel mogelijk op de gewenste temperatuur te krijgen. Is uw badkamer op temperatuur gebracht, dan schakelt het verbruik terug naar ongeveer 150W per uur (150W = ong. 0,025 eurocent per uur (2019). Wanneer het verbruik van een infraroodpaneel goed aangestuurd wordt, dan is een badkamer elektrisch verwarmen absoluut de meest goedkope en comfortabele oplossing.

Ook geïnteresseerd in badkamer infraroodverwarming en/of de revolutionaire warmtepanelen van Maxxinno? Maak dan nu een afspraak en laat u vrijblijvend door Maxxinno of een van haar dealers informeren voor uw eigen specifieke situatie. Elke omgeving is anders en een gedegen, vakkundig advies is dan wel op zijn plaats.