THE ORIGINAL in infrarood verwarming sinds 1999! LEEF NU AL IN DE TOEKOMST!

Heeft u het ook al gehoord? Maxxinno is dankzij een nieuwe innovatie in het iHeatpanel klaar voor de volgende stap! Het betreft een krachtiger Hybride toepassing voor onze infrarood verwarming.
Wij weten dat de toekomst teveel kansen biedt om geduldig af te wachten. Het is en blijft daarom onze ambitie om deze toekomst nog meer te versnellen. Vanaf heden nóg meer comfortabele warmte en een nóg lager verbruik met het iHeatpanel van Maxxinno.

Welke nieuwe innovaties zijn er toegepast op het iHeatpanel met lijst?

Met het CRYSTAL PREMIUM iHeatpanel worden nieuwe innovatieve technieken toegepast die het hoogst haalbare waarborgen. Dit uit zich met name in nóg sneller en dus nóg comfortabeler verwarmen. Dit hebben we onder andere kunnen realiseren door de hoogst haalbare efficiëntie toe te passen. We hebben tevens de temperatuur aan de achterzijde van een paneel weten te verlagen en van maximaal 40°C naar 25°C teruggebracht. Dit houdt in dat maar liefst 98%! van de uitgestraalde warmte aan de voorzijde plaatsvindt.

Ook op esthetisch vlak hebben we enkele wijzigingen doorgevoerd. Het glas aan de voorzijde is nu helderwit en het aluminium frame is aan de voorzijde van 20mm naar 8mm teruggebracht.

De wijze van het installeren is tevens flink aangepast met een geheel nieuw systeem. Twee massief aluminium beugels aan het plafond schroeven, daarna het paneel in de beugels schroeven en klaar.

De productie van Het Maxxinno iHeatpanel is volledig getest, vindt plaats in Duitsland en is volledig gecertificeerd.

Wat maakt een iHeatpanel met lijst nog meer uniek? Dankzij de eigen unieke gepatenteerde draadloze thermostaat die in 2007 speciaal ontwikkeld is voor infrarood plafondverwarming, worden naast een zeer nauwkeurige temperatuurregeling en controle hierop, ook zeer comfortabele en exact ingestelde temperaturen probleemloos behaald. Tevens worden uitzonderlijke energiebesparingen behaald dankzij de krachtige accumulerende werking en onze unieke P.I.D. regeling die zich alleen in onze thermostaat bevindt. Besparingen van 40% of meer zijn hierdoor zonder meer haalbaar. Dit én het bijzondere comfort bewijzen we inmiddels al met duizenden iHeatpanels en vele honderden klanten. Ook dit maakt een iHeatpanel uniek in de wereld!

Waar moet u op letten bij aankoop van infrarood verwarming als hoofdverwarming? Belangrijk is dat u met zo min mogelijk panels en met zo min mogelijk stroomverbruik, zoveel mogelijk m2 verwarmt. Daarnaast is het van groot belang dat de stralingswarmte minimaal tot op 3 meter afstand voelbaar is én dat een paneel onder een hoek van 160° het gehele gebied bestrijkt. Ook belangrijk is dat de voorzijde van een paneel uit veiligheidsglas moet bestaan.

Maxxinno maakt het verschil met haar iHeat-panel met lijst.
Net zoals met elk ander product zijn er verschillen in prijzen. Over het algemeen wordt een prijs bepaald door de kwaliteit van de gebruikte materialen van een product. Daarbij komt een betrouwbaar persoonlijk advies en een goede serviceverlening. Dit alles tezamen bepaalt op haar beurt weer of het aan uw verwachtingen voldoet.

Maxxinno prijzen worden bepaald door de uitvoering.
Maxxinno biedt een complete lijn in iHeatpanels (infrarood-panelen). De verschillen zijn o.a. een spiegel, witte of zwarte glasplaat (veiligheidsglas) en een complete lijn met of zonder frame voor aan de wand. Daarnaast is een custom-made uitvoering ook mogelijk doordat we zelf produceren. De prijsverschillen tussen de uitvoeringen worden bepaald door het type iHeatpanel en dit met name het wattage oftewel het aantal m2 vloeroppervlak dat u wenst te verwarmen. Na uw bezoek en ons specifiek advies voor uw ruimte, kunnen wij pas bepalen welk type iHeatpanel en de prijs die aan dit iHeatpanel toebehoort.

Meer weten over onze unieke aansturing en infrarood verwarming in het algemeen? Klik dan snel op: Het nieuwe verwarmen.
Meer weten over het zeer energieverbruik van ons iHeatpanel met lijst? Klik dan snel op: Besparing Energieverbruik
Voor enkele referentie-projecten verwijzen wij u graag naar: Projecten

Met een iHeatpanel als hoofdverwarming bent u aanzienlijk voordeliger uit dan met bijvoorbeeld een warmtepomp.

Voor het verwarmen met een warmtepomp betaalt u snel €20.000,00. Kosten warmtepomp servicecontract ong. €250,00 jaarlijks.
Voor het verwarmen met meerdere iHeatpanels betaalt u ong. €5500,00. Kosten iHeatpanel servicecontract €0,00. (2x per jaar een stofdoekje)

Installatietijd warmtepomp meerdere dagen.
Installatietijd Maxxinno’s maximaal 1 dag voor een gehele woning. (ong. 30 min. per iHeatpanel. Geen hak- of breekwerk.)

Het verbruik tussen een warmtepomp en een iHeatpanel is nagenoeg gelijk. De verschillen qua installatie- en servicekosten maakt dit met een iHeatpanel nóg interessanter voor u. 

Het iHeatpanel met lijst is volledig gecertificeerd.
Volledig gecertificeerd door onafhankelijke conformiteitsdiensten. Alle producten van Maxxinno voldoen geheel aan de verplichte en vrijwillige eisen conform wetgevingen en kwaliteiten gesteld door overheid en verwarmingsindustrie.

  • BVIR (Verband Infrarot-Heizung e.V.).
  • IET GmbH (Institut fur angewandte Energietechnology).
  • TÜV Rheinland is wereldwijd toonaangevend op het gebied van onafhankelijke test- en keuringsactiviteiten. Een van de speerpunten van TÜV Rheinland is internationale productcertificering.