MAXXINNO IS NU OOK BETROKKEN BIJ HET HYPERMODERNE FIETSPARKEREN VAN DE NS AAN HET STATIONSPLEIN HOOG CATHARIJNE CS TE UTRECHT

Beneden Leeuwen - oktober 2017

GROOTSTE FIETSPARKEERPLAATS TER WERELD!

Utrecht bezit de grootste fietsparkeerplaats ter wereld die ruimte zal bieden aan maar liefst bijna 14.000 fietsen. Ook Maxxinno is hier met 360m2 infraroodverwarming van de partij. Steeds meer bedrijven en particulieren worden zich ervan bewust dat Maxxinno producten in alle opzichten de meest ideale oplossing is voor het verwarmen van alle denkbare ruimtes. Ook de NS en BAM. Bij dit bijzonder mooie NS project is de HF-verwarming van Maxxinno opgenomen in de bestekken en daar zijn we uiteraard bijzonder trots op.

Utrecht is de afgelopen jaren druk in de weer om een stad te worden die voornamelijk ontworpen is voor tweewielig reizen. Het enorme nieuwe fietspark in het centraal station van de deze stad is een belangrijke stap om de meest fietsvriendelijke stad van de wereld te worden. De eerste fase van het fietspark met ruimte voor 6000 fietsen is zojuist geopend maar zal meer dan verdubbelt zijn op het moment dat het klaar is.

Ector Hoogstad Architects hebben een uniek nieuw ontwerp bedacht voor drie-niveaus "fietstroggen" waardoor fietsers rechtstreeks naar hun parkeerplaats kunnen fietsen. Het is ontworpen met drie hoofddoelstellingen in het achterhoofd: gemak, snelheid en veiligheid. Zoveel mogelijk gebruikers zullen zo direct naar hun parkeerplek kunnen fietsen. De parkeerbanen vertakken van de hoofdpaden om ervoor te zorgen dat gebruikers niet in de weg kunnen staan van de overige fietsers.

In het fietspark zijn de paden gekleurd en ook elektronische signalen vertellen hen precies waar de lege ruimtes zijn. Ook zal er een cyclus-reparatie winkel aanwezig zijn voor onverwachte reparaties naast een fiets-verhuur winkel voor bezoekers van de stad. De betrokken architecten deelden mede: "Als de fietsparkeerplaats in 2018 volledig is afgerond, heeft het een capaciteit van meer dan 13.500 fietsen, waardoor het wereldrecord ruim wordt gebroken." 

Wilt u meer informatie over onze energiebesparende producten!
Neem vandaag nog contact met ons op voor een voor u kosteloos en vrijblijvend advies op maat, info@maxxinno.nl

Maxxinno verwarmt fietsparkeerplaats NS aan het Stationsplein Hoog Catharijne CS te Utrecht.