GBM SANITAIR STUDIO B.V. STAAT VOOR
EXCLUSIEVE HIGH- END BADKAMERS.

Beneden Leeuwen - februari 2020

maxxinno autobedrijf paul van bergen

Een luxe badkamer verwarming is een droom van elke woningbezitter. Niet alleen de inrichting maar ook het kunnen ontspannen in een badkamer is door de jaren heen gewijzigd naar een plek waar men de tijd neemt om volledig tot rust te komen. De huidige sanitaire ontwikkelingen van luxe en design zorgen voor deze ontspanning.

Gepassioneerde medewerkers van GBM in Beneden Leeuwen leiden u dan ook met trots rond in de groots opgezette showroom (1e etage) waarin men van de vele ideeën kan genieten. Ook neemt men graag de tijd om uw persoonlijk wensen te bespreken zodat ook uw droombadkamer gerealiseerd kan worden.

Voor eigenaar Alex van Gruijthuijsen is naast een uitstekende service ook alleen het beste van het beste vanzelfsprekend. Wellicht was dit voor hem dan ook de rede om te kiezen voor Maxxinno als hoofdverwarming voor badkamers en de showroom zelf. De spiegels en plafondpanelen zijn hier dan ook volop aanwezig. Neem ook eens een kijkje en ervaar de ontspannende zonnige warmte.

Infrarood verwarming badkamer van Maxxinno is overigens de meest gezonde verwarming ooit, dit geldt met name voor badkamers. Door de wanden en vloeren te verwarmen blijft uw badkamer namelijk aanzienlijk droger dan bij de warmte van een cv. gasinstallatie of warmtepomp. Hierdoor is de kans op schimmels een stuk kleiner. 

maxxinno GBM sanitair Studio afb2

Wilt u meer informatie over onze energiebesparende producten!
Neem vandaag nog contact met ons op voor een voor u kosteloos en vrijblijvend advies op maat, info@maxxinno.nl