WAT HEBBEN MAXXINNO EN NISSAN GEMEEN?

Maxxinno en Nissan leveren beiden duurzame innovaties. Nissan heeft kort geleden Maxxinno benaderd voor een proefopstelling i.c.m. de NISSAN Leaf. Een NISSAN Leaf is een auto die middels het gewone stopcontact thuis op te laden is. De allernieuwste innovatie van NISSAN is dat dit model auto ook stroom kan geven. Tijdens de presentatie aan 800 NISSAN Dealers heeft men iHeatpanels aan een auto gekoppeld om zo te demonstreren dat men door gebruik van een Nissan Leaf en enkele iHeatpanels de showroom kan opwarmen. 

Onderstaande reactie, die voor zichzelf spreekt, mochten wij van Nissan ontvangen na deze dealerdag;

Beste Maxxinno,

Als eerste...

Vooral het iHeatpanel als spiegel zorgde voor veel verrassingen bij de mensen en een aantal probeerde direct hun partner over te halen om deze spiegel in hun badkamer te monteren. De iHeatpanels deden super hun werk en het was ruim 24 graden op de stand wat weer echt opviel.

De hele installatie inclusief computers, presentatiescherm en de verlichting (de stroomloopindicatie) naar de zonnepanelen heeft de hele avond op de stroom vanuit de LEAF gedraaid.

De demo was echt super en ik wil je nogmaals hartelijk danken voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,
NISSAN, J.R. (Omwille van privacy tonen wij alleen initialen)

Terug naar MAXXINNO PROJECTEN

Maxxinno en Nissan: demonstratie met ene iHeatpanel en een Nissan Leaf

Wij verwijzen u ook graag naar onze pagina met veelgestelde vragen over infrarood verwarming. Mocht u de infrarood warmte van onze iHeatpanels zelf ervaren, dan willen wij u uitnodigen om een vrijblijvende afspraak te maken om onze Maxxinno Experience Showroom in Beneden-Leeuwen te bezoeken. Daar kunt u de verschillende uitvoeringen in infraroodverwarming bekijken en ervaren. 

maxxinno Nissan