SHOWROOM

Wij nemen graag de tijd om elke bezoeker zo uitgebreid mogelijk te informeren en te adviseren. Het is daarom ook voor u van belang om in overleg een afspraak te genereren.

In o.a. Beneden-Leeuwen kunt u de verschillende uitvoeringen in infraroodverwarming bekijken en ervaren. Voor architecten, adviesbureau's en aannemers hebben wij inspirerende oplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Dit kunnen o.a. zijn, winkels, woningen, kantoren, openbare gebouwen,etc. etc. We bieden voor elk concept passende oplossingen.

Ons bedrijfspand is gebouwd volgens een energieneutraal concept. Openheid en transparantie waren hierbij niet alleen voor onszelf maar ook de belangrijkste ontwerp gedachten voor onze kantoren, waarbij de gebruiker centraal staat. Wij nodigen u graag uit om ons kantoorpand en showroom te komen bekijken.

Voor particuliere klanten werken wij nauw samen met dealers verspreid over het hele land. In hun showrooms kunt u de meest gangbare modellen bekijken. En uiteraard bent u altijd van harte welkom in Beneden-Leeuwen als u specifieke systemen of oplossingen wilt zien en ervaren.

Tijdens een eerste kennismaking op ons bedrijf wordt een iHeatpanel gedemonstreerd zodat u de heerlijke warmte kunt ervaren. Het lage energieverbruik wordt uiteraard ook aangetoond en u wordt passend voor uw te verwarmen ruimte(s) geadviseerd.

Natuurlijk bent ook u nieuwsgierig geworden naar comfortabel en energiebesparend verwarmen. Neem daarom contact op en kom in overleg een tijdstip overeen voor een afspraak in ons Experience-center.

Ons Experience-center van ruim 230 m2 staat hiervoor tot uw beschikking. In Beneden-Leeuwen kunt u alle uitvoeringen zien en in alle rust en onder het genot van een kopje koffie in een van de gezellige zithoeken ervaring opdoen van de serene warmte van het iHeatpanel. Uiteraard krijgt u de werking van het iHeatpanel in alle rust uitvoerig door ons uitgelegd.

Bezoekadres Maxxinno (alleen op afspraak!):
De Onderstal 11, 6658 KZ Beneden Leeuwen
Tel: +31 (0)487 76 90 49
E-mail: info@maxxinno.nl

Maxxinno is bereikbaar tijdens kantoortijden van maandag t/m vrijdag en van 10.00 - 17.00 uur.

Voor enkele van onze referentie-projecten verwijzen u graag naar: https://www.maxxinno.nl/projecten

Wilt u onze Experience Showroom bezoeken? Maak een online afspraak en vul HIER het Maxxinno contactformulier in.

 

  • Maxxinno Experience Showroom
  • Maxxinno Showroom iHeatpanels spiegel
  • Maxxinno Showroom iHeatpanels