APPARTEMENTENCOMPLEX RHENEN

Maxxinno Projectverwarming: Wonen zonder gas.

appartementencomplex Rhenen

Wonen zonder gas. Ook de bewoners van een appartementencomplex Rhenen zijn het daar roerend mee eens en kiezen voor Maxxinno, de bedenkers (1999) van "Het nieuwe elektrisch verwarmen".

Reeds kort na een eerste kennismaking met ons bedrijf en onze producten, vond er na overleg met het VVE in onze showroom een workshop plaats over infrarood verwarming voor het appartementencomplex Rhenen.

Terwijl het buiten 9 graden was werd gebruikmakend van 4 iHeatpanels (1300w) de temperatuur in de showroom (200m2) naar een zeer aangename temperatuur van 23 graden gebracht. Na een brede uitvoerige presentatie voor de eerste 29 bewoners kon men alle vragen stellen die spontaan opkwamen. Deze vragen varieerden van eenvoudige vragen over het comfort tot aan technische vragen over het gebruik èn verbruik. Men was zeer enthousiast en reeds enkele dagen later vonden al de eerste bestellingen plaats.

Zij zijn er zich ook van bewust dat fossiele brandstoffen slecht zijn voor het milieu en dat gas over niet al te lange tijd eindig zal zijn. Dit wordt nog eens extra onderstreept doordat de gasprijzen langzaam maar zeker verhoogd worden. Op het moment dat zich de eerste problemen voordeden met de huidige conventionele verwarming (c.v.) zijn zij zich daarom direct gaan oriënteren op alternatieve manieren om duurzaam en comfortabel te verwarmen.

(Het appartementencomplex is 14 etages hoog, waarbij er zich 5 appartementen per etage bevinden.)

Start ook met besparen en stop direct met uw hoge energierekening!
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies op maat, info@maxxinno.nl

Wij nodigen u van harte uit om ons Experience Center in Beneden-Leeuwen te bezoeken. U kunt daar zelf de infrarood warmte ervaren. . Heeft u nog vragen vooraf? Bekijk dan eens onze pagina veelgestelde vragen omtrent infrarood verwarming. 

Wilt u als VvE voor uw leden ook een workshop organiseren? Neem dan contact met ons op.