NIEUWBOUWPROJECT DOMAINE BELLE COUR PANNINGEN.

MAXXINNO DOMAINE BELLE COUR PANNINGEN  - duurzame infraroodverwarmingLangzaam maar zeker dringt het tot iedereen door dat men de aarde niet kan blijven uitputten en dat fossiele brandstoffen absoluut eindig zijn. Enige urgentie is dus geboden en deze is inmiddels zo hoog dat er dringend een vernieuwende strategie gevolgd zal moeten worden. Men zal meer en meer moeten overgaan naar vernieuwende technologie├źn waarbij all-electric concepten de boventoon zullen gaan voeren. Zowel de opslag van energie als het managen van energiestromen zullen de uitdagingen van de 21e eeuw zijn. Bij het nieuwbouwproject Domaine Belle Cour zullen moderne technieken worden ingezet.

Naast dit alles wordt er door bewoners meer en meer hogere eisen gesteld aan een comfortabele warmte in combinatie met een laag energieverbruik. Dit is een circulaire oplossing. Het opwekken van de benodigde energie wordt ondervangen met zonnepanelen in combinatie met een hoogfrequente opwekking van warmte middels het iHeatpanel. Op deze wijze wordt optimaal gebruikt gemaakt van bestaande natuurlijke bronnen.

MAXXINNO DOMAINE BELLE COUR PANNINGEN         MAXXINNO DOMAINE BELLE COUR PANNINGEN         MAXXINNO DOMAINE BELLE COUR PANNINGEN

Een van de voorlopers is het project Domaine Belle Cour in het hartje van Panningen. De in totaal 29 woningen worden gebouwd met natuurlijke materialen op basis van hout. Duurzame woningen met een gezond binnenklimaat en een lagere energierekening. Meer informatie over het project vindt u op de website van Domaine Belle Cour.

Dankzij de unieke eigenschappen van het iHeatpanel zoals onder andere het meest comfortabele, het meest gezonde, het meest energiezuinige, en het meest onderhoudsvriendelijke verwarmen heeft men bewust gekozen voor Maxxinno.

Wij verwijzen u ook graag naar onze pagina met veelgestelde vragen over infrarood verwarming. Mocht u de infrarood warmte van onze iHeatpanels zelf ervaren, dan willen wij u uitnodigen om een vrijblijvende afspraak te maken om onze Maxxinno Experience Showroom in Beneden-Leeuwen te bezoeken. Daar kunt u de verschillende uitvoeringen in infraroodverwarming bekijken en ervaren. 

Terug naar MAXXINNO PROJECTEN