Het Maxxinno infrarood warmtepaneel is verkrijgbaar met een fraaie aluminium omlijsting die uitstekend bij elk interieur past. Het iHeatpanel kan in elke ruimte van toilet t/m elke grote ruimte tot zelfs honderden m2 worden ingezet. Zie ook enkele van onze unieke projecten wereldwijd.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, u bent natuurlijk van harte welkom om het iHeatpanel geheel vrijblijvend te ervaren.

Een iHEATPANEL© is een revolutionaire ontwikkeling.
Een iHEATPANEL© van Maxxinno is een revolutionaire ontwikkeling, gezond en vooral zeer duurzame energiezuinige infraroodverwarming mede dankzij een intelligente draadloze thermostaat. Een iHeatpanel is in elke omgeving inzetbaar als hoofdverwarming of als bijverwarming. Dit zeer revolutionaire warmtesysteem vervangt alle bestaande verwarmingsapparatuur zoals bijvoorbeeld c.v., gaskachels, vloerverwarming, tegelkachels, conventioneel elektrisch verwarmen, etc.Daarnaast is het een uitstekend alternatief voor een kostbare warmtepomp.

Wat maakt een iHeatpanel zo uniek?
Dankzij de eigen, unieke, gepatenteerde, draadloze thermostaat die in 2007 speciaal ontwikkeld is voor infrarood plafondverwarming, wordt naast een zeer nauwkeurige temperatuurregeling en controle hierop, een zeer comfortabele en exact ingestelde temperatuur behaald. Tevens worden uitzonderlijke energiebesparingen behaald dankzij de unieke P.I.D. regeling die zich alleen in onze thermostaat bevindt. Besparingen van 40% of meer zijn hierdoor zonder meer haalbaar. Dit én het bijzondere comfort bewijzen we inmiddels al met duizenden iHeatpanels en vele honderden klanten. Dit maakt het iHeatpanel dus uniek in de wereld!

De prijs van infrarood verwarming.
Net zoals met elk ander product zijn er verschillen in prijzen. Over het algemeen wordt een prijs bepaald door de kwaliteit van de gebruikte materialen van een product. Daarbij komt de betrouwbaarheid en serviceverlening. Dezelfde kwaliteit bepaalt op haar beurt weer of het aan uw verwachting voldoet. Last bus not least; het iHeatpanel verdient zich binnen 4 jaar terug door o.a. de besparing in uw stookkosten op gas terwijl de levensduur 25-25 jaar bedraagt.

Infrarood verwarming prijzen.
Wat kost infrarood verwarming voor mijn specifieke situatie? Dat is niet zomaar even te bepalen, daarvoor is kennis van bepalende factoren noodzakelijk. Enkele belangrijke zaken hiervoor zijn b.v. wat zijn de afmetingen van uw ruimte, hoeveel glasoppervlak, isolatie, ligging van uw pand en welke temperatuurwens heeft u. Deze informatie bepaalt welk formaat iHeatpanel (hoeveelheid wattage) en hoevéél panelen u voor deze ruimte nodig heeft. Deze informatie is bepalend voor de hoogte van uw investering. Daarnaast wordt er ook een korting verstrekt bij aankoop van meerdere iHeatpanels.

Volledig gecertificeerd.
Volledig gecertificeerd door onafhankelijke conformiteitsdiensten. Alle producten van Maxxinno voldoen geheel aan de verplichte en vrijwillige eisen conform wetgevingen en kwaliteiten gesteld door overheid en verwarmingsindustrie. Voor enkele referentie-projecten verwijzen wij u graag naar: Projecten

  • BVIR (Verband Infrarot-Heizung e.V.)
  • IET GmbH (Institut fur angewandte Energietechnology)
  • TÜV Rheinland is wereldwijd toonaangevend op het gebied van onafhankelijke test- en keuringsactiviteiten. Een van de speerpunten van TÜV Rheinland is internationale productcertificering. TÜV Rheinland is uitsluitend verantwoordelijk voor de samenstelling van materialen en dus veiligheid van een product, niet voor de kwaliteit van duurzaam verwarmen en/of het besparen van stroom.