Maxxinno - Besparing energiekosten 01

Verwarmen of verarmen?

Sinds 1999 is Maxxinno op zeer innovatieve wijze in ontwikkeling met haar revolutionair iHeatpanel voor besparing van energiekosten. Nadat we ons iHeatpanel als centrale verwarming infrarood in 2007 succesvol op de markt brachten, zijn er vele imitaties op de markt gekomen. Deze zijn echter alleen bedoeld als bijverwarming en daarmee gelijk aan elektrische radiatoren met een hoog verbruik. Tijdens vele onderzoeken in eigen huis is gebleken dat infrarood verwarmen het meest effectief is, wanneer een paneel aan het plafond wordt geplaatst. Een paneel verwarmt namelijk onder een hoek van 160° en kan dus hangend aan het plafond het gehele gebied met gemak op de gewenste temperatuur comfortabel verwarmen. Door onze iHeatpanels effectief in te zetten is een besparing op uw energiekosten zeer zeker mogelijk.

Een infrarood verwarmingspaneel is NIET uw kachel! Bij het originele infrarood verwarmen is een infrarood verwarmingspaneel indirect uw kachel.

Infrarood verwarming behoort accumulerend te verwarmen. Dit houdt in dat alle vaste objecten zoals o.a. kasten, tafels, wanden, vloeren, huisdieren, maar ook het menselijk lichaam zeer aangenaam worden verwarmd. Deze warmte verlaat vervolgens de opgewarmde fysieke materialen en vult uw ruimte op serene wijze. De warmte die uitgestraald wordt door een infrarood paneel, moet dan ook te allen tijde prettig voelbaar zijn tot op een afstand van ongeveer 3 meter. Oók dit maakt het paneel van Maxxinno uniek!

Maxxinno - Besparing energiekosten 02

Infrarood verwarming prijs.

Net zoals met elk ander product zijn er verschillen in prijzen. Over het algemeen wordt een prijs bepaald door de kwaliteit van de gebruikte materialen van een product. Daarbij komt de betrouwbaarheid en serviceverlening.

Infrarood hoofdverwarming:
Producten bedoeld als totale vervanging voor uw huidige c.v. gasinstallatie of warmtepomp. Met 1 enkel product (1300W, piek) kan men minimaal 25m2 vloeroppervlak verwarmen. Als voorbeeld: voor een woonkamer of elke andere ruimte van 45m2 heeft u maximaal 2 iHeatpanels 120x60cm/1300W nodig. Dit is inclusief voldoende overcapaciteit zoals bij elk elektrisch hoog frequent infrarood warmtesysteem van toepassing is. De warmte vanuit dit warmtepaneel is voelbaar (meetbaar) tot aan ongeveer 4m afstand. Deze warmte zal over de gehele afstand altijd zeer aangenaam voelen. Dus nooit onaangenaam warm maar sereen.

WAT BIEDT MAXXINNO O.A.

Betrouwbaarheid: een rigoureuze eindcontrole na productie.

Kwaliteit gebruikte materialen: 10 jaar garantie op het paneel.

Aantoonbaar: Alle uitspraken worden aantoonbaar gemaakt en duidelijk uitgelegd aan u.

Maxxinno - Besparing energiekosten 03

Besparing energiekosten: Infrarood verwarming prijzen

Wat kost infrarood verwarming voor mijn specifieke situatie? Dat is niet even te berekenen, daarvoor is specifieke kennis van zaken noodzakelijk. Enkele belangrijke zaken zijn bijvoorbeeld de afmetingen van uw ruimte (L/B/H), de hoeveelheid glasoppervlak van ramen, isolatiewaarde, de ligging van uw pand en welke temperatuurwens u heeft. Deze informatie bepaalt welk formaat paneel (en daarmee het wattage) en het aantal panelen dat u voor deze ruimte nodig heeft. Daarnaast kunnen wij geen voorspellingen doen over winterse temperaturen.

Wat kost het me dan aan energie? Het meest eerlijke en betrouwbare antwoord is; kijk naar uw huidige stookkosten en naar wat u betaalt aan uw energieleverancier. Ook deze kosten zijn namelijk gebaseerd op uw eigen specifieke stookgedrag en de isolatieschil van uw pand. In principe kunt u deze stookkosten verlagen met 40% of meer. Uit onze 10 jarige ervaring bij klanten weten we dat dit praktisch altijd haalbaar is. De maximale kosten per uur voor een 1000W paneel bedraagt ongeveer 0,19 euro per uur (Index 13-06-2016).

Maxxinno - Besparing energiekosten 04

Ervaring met infrarood verwarmen en besparing energiekosten

Vanaf het moment dat Maxxinno als eerste het infrarood verwarmen in de markt bracht, hebben we veel ervaring opgedaan en daarmee ons specialisme aanzienlijk verbreed. Ook weten we daardoor dat een persoonlijk advies voor uw eigen specifieke ruimte van groot belang is. Alleen dan kunt u namelijk rekenen op een tevreden resultaat. Wanneer u het infrarood verwarmen in praktijk wilt ervaren en een professionele uitleg wenst, dan kunt u een vrijblijvende afspraak maken op het Maxxinno adres te Beneden-Leeuwen. Inmiddels beschikken we over vele honderden klanten die met één of meer panelen van Maxxinno positieve ervaringen hebben opgedaan. Dus zonder uitzondering… allemaal zeer tevreden klanten.

Voor enkele referentie-projecten verwijzen wij u graag naar Maxxinno Projecten.

Voor Maxxinno infrarood verwarming ervaringen gaat u naar Maxxinno Ervaringen.

Mogen wij u ook uitdagen voor een bezoek aan ons bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak en doe een ervaring op! Klik dan hier!