LEERHOTEL HET KLOOSTER

Beneden Leeuwen - oktober 2017

Maxxinno verwarmt kerkzaal van LEERHOTEL HET KLOOSTEROmgeven door een oase van vele kilometers natuurlijk groen naast een ongekende sereniteit in stilte en rust bevindt zich het “Leerhotel Het Klooster” in Amersfoort. “Leerhotel Het Klooster” biedt een ongekend ruime variëteit en kwaliteit in gastronomie. Van een romantisch verblijf en een heerlijk uitgebreid diner voor twee tot aan ruime presentatie- conferentiezalen en ontmoetingsplaatsen voor bedrijven. In het restaurant kan men naast een diner ook genieten van een heerlijke lunch en in het hotel kunt u zeer comfortabel overnachten in luxe kamers. Kortom een high-end gastronomie in al haar facetten.

Naast het bovenstaande biedt "Leerhotel Het Klooster" een MBO opleiding voor de Horeca. Hier worden hoog aangeschreven Horeca-opleidingen aangeboden voor elke denkbare functie in hotels, restaurants etc.

Infrarood verwarmen van de kerkzaal van Leerhotel Het Klooster

Vanuit een duurzame gedachte werd de 1000m2 grote kerkzaal van “Leerhotel Het Klooster” onlangs geheel gerenoveerd tot een ongekende schoonheid dat zitruimte biedt tot 400 personen.
Verwarmen middels convectie was geen optie, vanwege het feit dat men teveel warmte zou verliezen door de hoge plafonds en het hiermee noodzakelijke langdurige voorverwarmen (24 uur) van deze ruimte. Vanwege het grote vloeroppervlak en het uitzonderlijk hoge plafond van maar liefst 18 meter heeft ook “Leerhotel het klooster” gekozen om duurzaam en comfortabel te gaan verwarmen met MAXXINNO.

Wilt u meer informatie over onze energiebesparende productenNeem vandaag nog contact met ons op voor een voor u kosteloos en vrijblijvend advies op maat, info@maxxinno.nl

Wij verwijzen u ook graag naar onze pagina met veelgestelde vragen over infrarood verwarming. Mocht u de infrarood warmte van onze iHeatpanels zelf willen ervaren, dan nodigen wij u uit om een vrijblijvende afspraak te maken om onze Maxxinno Experience Showroom in Beneden-Leeuwen te bezoeken. Daar kunt u de verschillende uitvoeringen in infraroodverwarming bekijken en ervaren.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar Leerhotel het klooster.