SHOWROOM VERWARMING.

Beneden Leeuwen - maart 2018

Showroom infrarood verwarming.

Otten Keukens en Sanitair te Hoogeveen, ondervond bij koude dagen een herkenbaar probleem. Zoals vaak werd ook hier verwarmd met gas convectieverwarming. De warme lucht stijgt hierbij zoals bekend, nagenoeg direct naar het ongeveer 6 meter hoge plafond. Dit geeft een groot verlies aan stookkosten en comfort. Het plaatsen van extra ventilatoren om de verwarmde lucht weer naar beneden te sturen heeft weinig effect doordat dit hogere energiekosten qua elektra teweeg brengt en dat de warmte toch weer zijn weg naar het plafond vindt. Daarnaast geeft het veel ongezonde stofverplaatsing. Showroom verwarming met infraroodpanelen biedt hier een mooie uitkomst.

Showroom verwarming van Maxxinno een voor iedereen verstandige optie.

Het plaatsen van Maxxinno verwarming bood niet alleen een verrassende oplossing maar daarnaast ook een zeer aangename oplossing. Het meest belangrijke voor dhr. Ferdinand Otten was het aangenaam en geruisloos verwarmen van de spreektafels in een ruimte van vele honderden m2. Want met een geruisloze manier van verwarmen kunt u onbezorgd overleggen met uw klanten en collega's. Deze zeer tevredenstellende oplossing werd hen geboden door hun vaste leverancier. 

Zoneverwarming advies.

Roel adviseerde hen per spreektafel 1 stuks Maxxinno 120x60cm / 2000w iHeatpanel op ong. 3.50m hoogte te plaatsen boven de spreektafels. Hierdoor wordt per spreektafel een gebied van maar liefst 25m2 zeer aangenaam en onder een zeer laag energieverbruik verwarmd, hetgeen Ferdinand Otten Keukens en Sanitair zich tevens een flink stuk duurzamer mag noemen met de nieuwe showroom verwarming.

Neem gerust eens een kijkje in deze showroom te Hoogeveen voor een ervaring. Ook u raakt dan zeker geïnteresseerd in het verwarmen van bijvoorbeeld uw showroom of kantoor. Hiervoor kunt u ook contact opnemen met een van onze dealers in het land of met Maxxinno (info@maxxinno.nl) voor een vrijblijvende demonstratie.

Meer weten van Otten Keukens en Sanitair

Showroom verwarming met infrarood, uw klanten zien het niet eens, maar voelen het wel Showroom verwarming werd gerealiseerd door Maxxinno