WIE ZIJN WIJ

Maxxinno passeert de verwarmingstechniek met grote sprongen.  

Maxxinno is de bedenker van het Infrarood verwarmen in de vorm van een paneel. Het ontwikkelen hiervan vond plaats in 1999, waarna het 3 jaar later voor het eerst in de praktijk werd getest in een woning, een kantoor en in een winkel. Tijdens deze periode is overduidelijk gebleken dat stralingswarmte niet goed regelbaar was met een conventionele thermostaat. Gedurende twee jaar heeft Maxxinno een unieke techniek ontwikkeld voor in haar eigen thermostaat die speciaal bedoeld is voor het verwarmen op basis van HF-infrarood. Maxxinno voert alleen haar eigen, volledig gecertificeerde en geteste producten.

Maxxinno staat voor revolutionaire innovaties en is sinds 1999 een bedrijf met een diversiteit aan producten waarbij hoogfrequent infrarood een zeer belangrijke rol speelt. Hi-end producten op het gebied van een groot comfort voor mens en dier, gekoppeld aan milieu en energiesparende aspecten. Sinds 1999 zijn we gestart met de ontwikkeling van deze nieuwe verwarming in de vorm van een plafondpaneel en sinds meerdere jaren brengen we succesvol onze producten op basis van infraroodpanelen op de markt. Door onze inmiddels flinke dosis ervaring en opgedane expertise bij vele opdrachtgevers, mogen we ons alweer 15 jaren marktleider noemen in het nieuwe verwarmen. Sinds 5 tot 6 jaar worden we wereldwijd veelvuldig gekopieerd, maar bij lange na niet geëvenaard. 

Onder onze klanten bevinden zich o.a. architecten, installateurs, wooncorporaties, projectontwikkelaars, mkb, mkb+, retail, health & care, agricultuur, horeca, vele particulieren etc. Maxxinno infraroodpanelen zijn ook in principe overal en altijd succesvol toepasbaar.

Maxxinno is sinds 1999 Ambassadeur voor HF-Infraroodverwarming. 

Maxxinno is de bedenker van het nieuwe elektrisch verwarmen en sinds 1999 de leidende partij op het gebied van “Infrarood verwarming” (F.I.R.) in de vorm van een glasplaat genaamd iHEATPANEL. Het verwarmen van het systeem vindt zijn oorsprong door hoogfrequente trillingen c.q. wrijving te veroorzaken middels moleculen die zich bevinden in alle fysieke materialen. In beginsel presenteerden we het product in de markt als infraroodverwarming maar een betere omschrijving is "accumulerend" verwarmen. Accumulerend verwarmen is het opnemen van warmte bij wanden, vloeren, meubelen etc.

Het product is dankzij het grote warmtespreidingsvlak van 160° en met een reikwijdte van ongeveer 3 meter uniek en nooit geëvenaard. Dankzij deze unieke combinatie is het mogelijk dat u vele m2 vloeroppervlak kunt verwarmen met één enkele iHeatpanel. Daarom spreken wij van Maxxinno... van een infrarood hoofdverwarming.

Wat houdt deze samenwerking in voor "Het Nieuwe Verwarmen".

1. Een absoluut topproduct met een perfecte afwerking.
2. Het glas is te vervangen door een helder wit kristalglas en het aluminium frame
    is op elegante wijze verfijnd.
3. De temperatuur van de achterzijde van het panel was voorheen maximaal
    40°C en wordt nu maximaal 20°C, hetgeen extra ten goede komt aan uw
    comfort en energiebesparing.
4. Een energiebesparings-GARANTIE van minimaal 40% op uw huidige
    stookkosten*.
5. Een comfort-garantie met een minimum aantal panelen in uw ruimte.

Om de integriteit van Maxxinno extra te onderstrepen en dit ook aan te tonen, publiceren we de vele tests en certificaten onder het kopje "Downloads” op onze website www.maxxinno.nl.

Een hoofdverwarming koopt men nu eenmaal niet even online.

Mocht u vragen hebben omtrent onze infrarood producten of mocht u een specifiek advies voor uw ruimte wensen, dan bent u natuurlijk van harte welkom op ons kantoor. Hiervoor nemen we uitgebreid de tijd, dus maak een afspraak (T 0487 769 049) zodat u een lange wachttijd wordt bespaard. Afspraken vinden plaats tijdens onze kantoortijden. Deze zijn van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Besparen met de juiste energieleverancier levert extra voordeel.

Zelf hebben we sinds een jaar gekozen voor ENGIE als energieleverancier. Voor sommige misschien onbekend maar ENGIE is het grootste en meest innovatieve energiebedrijf ter wereld dat vertegenwoordigd is in maar liefst 70 landen! In Nederland zetten zij in op verantwoord gebruik van alle beschikbare energiebronnen. Dit vind plaats onder duurzame, vaak lokale oplossingen die zij aanbieden aan huishoudens en bedrijven. Naast dit alles bieden zij de producten aan onder zeer concurende prijzen.

Het iHEATPANEL voor Infrarood verwarming kent geen nadelen.

Kies ook voor zekerheid, comfort en energiebesparing, kies voor het panel van Maxxinno! Het panel kent bij uitstek geen enkel aantoonbaar nadeel. Het is ook alweer 14 jaar geleden dat onze eerste panels als hoofdverwarming onder volledige tevredenheid werden geplaatst. Daarna volgden vele honderden particulieren en bedrijven die zonder enig nadeel nog volop genieten van de comfortabele warmte én het lage energieverbruik. Dat is waar we voor staan en dat is en blijft onze hoogste prioriteit.

Alles wordt gerealiseerd op een innoverende en kosteneffectieve wijze waarbij kwaliteit en integrale innovatie voor nu en in de toekomst altijd een belangrijke rol zullen blijven spelen. Maxxinno biedt particulieren, bedrijven en overheden innovatieve oplossingen voor het spanningsveld tussen comfort en leefmilieu middels het beperken van het energieverbruik van gebouwen alsook op de emissies van schadelijke stoffen in het milieu.

Geen mooie praatjes maar een gedegen specialisme uit eigen ervaringen, opgedaan tijdens de vele projecten.

Een geheel nieuw en revolutionair warmtesysteem roept vragen op, dat zijn we ons terdege van bewust. Elke geïnteresseerde klant kan ons bedrijf dan ook op afspraak vrijblijvend bezoeken. Zien, ervaren en aan den lijve overtuigd raken. Maxxinno kent dus geen geheimen of addertjes onder het gras, maar maakt waar wat men beloofd.

MAXXINNO ervaringen.
Hier vindt u enkele spontane reacties van klanten die Maxxinno producten kochten en gebruikten... Lees verder HIER.

U komt toch ook?
Bezoek op afspraak onze Maxxinno Experience Showroom... Lees verder HIER.

Referentie-projecten: https://www.maxxinno.nl/projecten 

Maxxinno is ook in het bezit van een Google+ pagina, zie hiervoor HIER.

  • Maxxinno Experience Showroom
  • Maxxinno Showroom iHeatpanels spiegel
  • Maxxinno Showroom iHeatpanels