BESPARING ENERGIEKOSTEN BIJ INFRAROOD VERWARMING VAN MAXXINNO.

Verwarmen of verarmen?

Sinds 1999 zijn we op zeer innovatieve wijze met de ontwikkeling van ons revolutionair iHeatpanel. Nadat we ons iHeatpanel als centrale verwarming infrarood in 2007 succesvol op de markt brachten zijn er vele imitaties op de markt gekomen, deze zijn echter alleen bedoeld als bijverwarming en daarmee gelijk aan elektrische radiatoren met een hoog verbruik. Tijdens vele onderzoeken in eigen huis is gebleken dat met infrarood verwarmen het meest effectief is wanneer een panel aan het plafond wordt geplaatst. Een panel verwarmt namelijk onder een hoek van 160° en kan dus hangend aan het plafond het gehele gebied met gemak op de gewenste temperatuur comfortabel verwarmen.

Een infrarood verwarmingspaneel is NIET uw kachel ! Bij het orginele infrarood verwarmen is een infrarood verwarmingspaneel indirect uw kachel. 

Infrarood verwarming behoort accumulerend te verwarmen. Dit houdt in dat alle vaste lichamen zoals o.a. kasten, tafels, wanden, vloeren, huisdieren maar ook het menselijk lichaam zeer aangenaam worden verwarmt. Deze warmte verlaat vervolgens de opgewarmde fysieke materialen en vult uw ruimte op serene wijze. De warmte die uitgestraalt wordt door een infrarood paneel moet dan ook ten alle tijde prettig voelbaar zijn tot op een afstand van ongeveer 3 meter. Oók dit maakt het panel van Maxxinno uniek!

Infrarood verwarming prijs.

Net zoals met elk ander product zijn er verschillen in prijzen. Over het algemeen wordt een prijs bepaald door de kwaliteit van de gebruikte materialen van een product. Daarbij komt de betrouwbaarheid en serviceverlening.

Betrouwbaarheid: een rigoureuze eindcontrole na productie.

Kwaliteit gebruikte materialen: 5 jaar garantie op het panel.

Aantoonbaar: Alle uitspraken worden aantoonbaar gemaakt en duidelijk uitgelegd aan u. 

Infrarood verwarming prijzen.

Wat kost infrarood verwarming voor mijn specifieke situatie ? Dat is niet even te berekenen, daarvoor is specifieke kennis van zaken noodzakelijk. Enkele belangrijke zaken zijn hiervoor zijn b.v. wat zijn de afmetingen van uw ruimte (L.B.H), de hoeveelheid glasoppervlak van ramen, isolatiewaarde, de ligging van uw pand en welke temperatuurwens u heeft. Deze informatie bepaald welk formaat panel (en daarmee het wattage) en het aantall panels dat u voor deze ruimte benodigd. Daarnaast kunnen wij geen voorspellingen doen over winterse temperaturen.

Wat kost het me dan aan energie? Het meest eerlijke en betrouwbare antwoord is; kijk naar uw huidige stookkosten en naar wat u betaald aan uw energieleverancier. Ook deze kosten zijn namelijk gebasserd op uw eigen specifieke stookgedrag en isolatieschil van uw pand. In principe kunt u deze stookkosten verlagen met 40% of meer. Uit onze 10 jarige ervaring bij klanten weten we dat dit praktisch altijd haalbaar is. De maximale kosten per uur voor een 1000w paneel bedraagt ong. 0,19 euro per uur. (Index 13.06.'16).

Ervaring met infrarood verwarmen.

Vanaf het moment dat Maxxinno als eerste het infrarood verwarmen in de markt bracht hebben we veel ervaring opgedaan en daarmee ons specialisme aanzienlijk verbreed. Ook weten we daardoor dat een persoonlijk advies voor uw eigen specifieke ruimte van groot belang is. Alleen dan kunt u namelijk rekenen op een tevreden resultaat. Wanneer u de praktijk van infrarood verwarmen wilt ervaren en een professionele uitleg wenst dan kunt u een vrijblijvende afspraken op ons adres te Beneden-Leeuwen. Inmiddels beschikken we over vele honderden klanten die met één of meer panels van Maxxinno positieve ervaringen hebben opgedaan. Dus zonder uitzondering allemaal zeer tevreden klanten.

Voor enkele referentie-projecten verwijzen wij graag naar: https://www.maxxinno.nl/projecten

Voor Maxxinno infrarood verwarming ervaringen gaat u naar: https://www.maxxinno.nl/images/Maxxinno-ervaring.pdf 

Mogen wij u ook uitdagen voor een bezoek op ons bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak en doe een ervaring op ? Klik dan hier!

maxxinno hoge energierekening

  

maxxinno infrarood iheatpanel

 

maxxinno thermostaat